دکتر محمدباقر قالیباف

عملکرد دکتر قالیباف

دکتر محمدباقر قالیباف

عملکرد دکتر قالیباف

چرا قالیباف بهترین گزینه برای اتنخاب است؟؟؟؟

وبلاگ قالیباف مرد عمل - فریبرز قادری

در مطلب قبلی اشاره شد که یکی از فاکتورهای مهم برای انتخاب بهترین گزینه در انتخابات پیش رو در نظر گرفتن  پیشینه و بررسی گذشته افراد است و اشاره کردیم که عملکرد افراد در زمان جنگ یکی از بهترین ملاکهای سنجش برای مردم در زمان اکنون است . عرض کردم چه تفاوتهائی بین آقای قالیباف با کسانی که در زمان جنگ در پناه گاها بودند و فقط در کلام ادعای دفاع از کشور را داشتند وجود دارد .

عرض کردم که چگونه بعضی افراد پس از جنگ شرایط را برای کسب منافع شخصی فضای مناسبی  دیدند و از این رو در قالب سازندگی و آبادانی میهن سایه شوم خود را بر منابع مالی کشور هر روز گسترده تر کردند . ولی پس از جنگ آقا قالیباف راه را فراموش نکرده بود . ایشان راه درست خدمت به کشور را در ادامه تحصیل دیده و با سعی و کوشش فراوان توانستند از دانشگاه معتبر تربیت مدرس مدرک دکترای خود را در رشته جغرافیای سیاسی دریافت کنند. پس از طی مراحل علمی و دانشگاهی بود که ایشان وارد عرصه های مدیریت شدند.

 اگر بخواهیم به صورت کلی عمکرد ایشان را پس از دفاع مقدس بررسی کنیم به پرونده ای درخشان و موفقی بر خواهیم خورد که در کمتر کسی می توان این سوابق را مشاهده کرد . در سال ۷۳ ایشان به فرماندهی نیروی هوائی سپاه منصوب شد که در آن زمان به وسعت و بزرگی امروز نبود . نیروی هوائی سپاه در آن زمان به خصوص با آسیبها و خسارتهائی که در جنگ دیده بود علنآ خالی از تجهیزات و پرسنل کار آزموده بود .

 مطمئنآ یک مدیر  برای پیش برد اهداف و ترقی حوزه مسئولیت خود باید دارای تجربه و علم تخصصی کافی باشد . آقای قالیباف به شخصه اعتقاد خاصی به این مهم داشتند . از این سو  بر خود لازم دیدند که برای پیشرفت و ارتقاء سطح کیفی حوزه مدیریت خود بهتر است با علم و دانش تخصصی وارد عرصه شوند . تلاش ایشان برای گرفتن مدرک خلبانی به نیت  آشنائی بیشتر با نیروی هوائی بود و این باعث شد که آقای دکتر بتواند خلبانی خود را از کشور فرانسه دریافت کند . 

از این رو است که ادعا دارم مدرک ایشان با اعتبار ترین مدرک در سطح مدیران کنونی کشور است و با بسیاری از مدیران دولت کنونی کشور قابل مقایسه نیست . تحولی که ایشان در نیروی هوائی سپاه ایجاد کرد شاید برای بسیاری از ما مردم روشن نباشد ولی کسانی که در درون خود نیروی هوائی سپاه بوده و خدمت  کرده اند به این موضوه اذعان دارند که تحول و ترقی در نیروی هوائی سپاه  در زمان آقای قالیباف با هیچ دوره ای چه بعد و قبل از آن قابل مقایسه نیست .

در سال ۷۹  نیز مقام معظم رهبری  با توجه به کارائی و توانائی آقای قالیباف ایشان را به فرماندهی نیروی انتظامی منصوب کردند . از این زمان به بعد رابطه مدیریتی آقای قالیباف با مردم بیشتر شد و مردم کم کم وجود مردی را حس کردند که تفاوتهای بسیاری با دیگران داشت . مردی که کمتر حرف می زند و بیشتر عمل می کند . مردی که به حرفها و  انتقادهای مردم اهمیت می دهد و آنرا برای خود یک خطر نمی داند بلکه بر عکس انتقادها را برای پیشرفت و ترقی ضروری می داند .

 ما مردم هنوز  نیروی انتظامی قبل از ایشان را فراموش نکرده ایم  . همگی به یاد داریم که چگونه در آن زمان نیروی انتظامی تبدیل شده بود به یک نیروی نا کارامد با پرسنل بی انگیزه و سیستم قدیمی . کارهای مردم در نیروی انتظامی همیشه با تاخیر های طولانی روبرو بود . فساد مالی و اخلاقی در این سازمان بی داد می کرد .

 ولی به راستی نیروی پلیس زمان آقای قالیباف با زمان قبل از ایشان قابل مقایسه است ؟ علاقه و اعتقاد ایشان به استفاده از فن آوری و تکنولوژی روز دنیا در مدیریت از یک سو و توجه به مشکلات نیروی انسانی و رفع نیازهای اساسی و توجه به خواستها و دقدقه های به حق انها باعث شد که نیروی پلیس هر روز اماده تر و موفق تر از قبل باشد . مجهز کردن پلیس به وسایل و تجهیزات پیشرفته و مورد نیاز باعث بالا بردن توانائی های پلس در زمان ایشان شد .

 یادمه روزگاری پلیس از ماشین پیکان برای تعقیب تبهکاران در خیابانها استفاده می کرد . یا مثلآ اگر شما می خواستی خلافی ماشین بگیری باید از هر جای تهران که بودی خودت رو به شهرک آزمایش می رساندی یا برای گرفتن ویزا حتمآ باید هفته ها و ماها منتظر می ماندی . حتی تماس با پلیس در مواقع ضروری هم کار دشوار و طاقت فرسائی بود . ولی شاهد بودیم و هستیم که ایشان در نیروی انتظامی چه کرد .

در همین دوران بود که آقای خاتمی رئیس جمهور وقت با در نظر گرفتن توانائی و لیاقتهای ایشان ،ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را نیز به ایشان سپرد . آمارها به صورت واضحی ثابت می کند که موفقیت ایشان در این مسئولیت نیز قابل توجه بوده است .

در سال ۸۳ آقای قالیباف  بنا به دلایلی از فرماندهی نیروی پلیس کشور استعفا داد.

ایشان پس ازاستعفا  به برنامه های فرهنگی و اجتماعی پرداخت تا در سال ۸۴ با اصرار دوستان و بسیاری از مردم وارد صحنه شد تا بتوانند شانس خود را در انتخابات ریاست جمهوری امتحان کنند و این را می توان اولین گام حضور ایشان در سیاست نامید . اگر چه ایشان بنا به دلایلی که برای بسیاری روشن است، نتوانست در انتخابات پیروز شوند ولی به جرات می توان با توجه به  اولین حضور ایشان در انتخابات ، آرای کسب شده را یک پیروز به تمام معنا نامید .

پس از انتخابات سال ۸۴ نیز شورای شهر تهران بهترین گزینه را برای شهردار شدن شهر تهران انتخاب  کرد . آقای قالیباف با توجه به شناخت و تجربه ای که از کار مستقیم با مردم در نیروی انتظامی به دست آورده بود توانست در این حوزه نیز بسیار موفق باشد . شناخت نیازهای اساسی و تهیه برنامه های منظم و زمان دار برای ایجاد رفاه و آسایش مردم ، زیباسازی شهر ، استفاده از انتقادها و پیشنهادهای مردم  و دعوت انها به مشارکت در آبادانی کلان شهری چون تهران ، تاسیس بزرگ راه ها و اتوبانها و افتتاح هزاران طرح دیگر گوشه ای از اقدامات ایشان در شهرداری تهران است .

به هر حال می بینم که بررسی عملکردهای ایشان از ابتدای سالهای جنگ تا به کنون بسیار موفق و درخشان بوده است . در ضمینه سلامت اخلاقی نیز ایشان نمونه بارز یک مدیر با ایمان و با تقوا هستند به طوری که در این سالها حتی دشمنان ایشان نیز نتوانستند کوچکترین تهمتی به ایشان در زمینهای مالی و یا اخلاقی وارد کنند .

 به راستی اگر مردم ما کمی دقت و بررسی داشته باشند همه چیز روشن است . فقط کافی است کمی چشمها را باز کرد و برای انتخاب بهترین گزینه با دقت به عملکردها نگاه کرد تا از پس این غبار شعار زدگی و سطحی بینی بتوان انسانهای توانمند و لایق را شناخت و به انها اعتماد کرد .

قالیباف: اتفاقات بزرگ سیاسی در راه است

شهردار تهران با اشاره به اینکه نظر مردم به اصولگرایان مثبت تر است و وی هنوز موضع و تصمیمی قطعی در انتخابات نگرفته است ، تاکید کرد : در هفته های آینده اتفاقات بزرگی در فضای سیاسی و تصمیمگیری ها رخ می‌دهد.

دکتر محمد باقر قالیباف شهردار تهران در گفتگو با شبکه ماهواره ای پرس تی وی به بیان دیدگاههای خود درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری پرداخت.

متن کامل این گفتگو به این شرح است :

* شما از زمانی که در انتخابات شرکت کردید (نامزدی ریاست جمهوری در سال 1384) به عنوان یک فعال سیاسی نیز شناخته می شوید. ارزیابی شما از فضای سیاسی امروز ایران چیست؟

قالیباف : البته، من حدود 30 سال است که در عرصه های مختلف فعالیت کرده و شاهد حدود 28 انتخابات بوده ام. با تجربه ای که من در این مدت بدست آورده ام، فکر می کنم انتخابات دهم (ریاست جمهوری ایران در سال 1388)، حساسیت بسیار بالایی دارد، زیرا هم سیاستمداران ایران با دقت مسائل را رصد کرده، مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند و هم مردم تمامی حرکتها و کنش و واکنشها را موشکافانه زیر نظر دارند؛ حتی به بیرون از ایران که نگاه می کنم می بینم که این مسئله (انتخابات ریاست جمهوری ایران)، در عرصه بین الملل نیز از حساسیت زیادی برخوردار است.

البته این حساسیتها تنها درباره انتخابات ایران نیست بلکه با توجه به تغییراتی که در این هفت هشت ماهه در عرصه سیاسی بین الملل رخ داده و می دهد، همچون انتخابات آمریکا و عراق و نیز انتخابات در فلسطین، افغانستان و رژیم اسرائیل که پیش رو داریم، این حساسیتها را در اکثر نقاط دنیا مشاهده می کنیم.

* رئیس جمهور فعلی ایران، دکتر محمود احمدی نژاد پیش از شما شهردار تهران بود. آیا فکر می کنید دکتر احمدی نژاد در انتخابات دهم نیز نامزد شود؟ شانس پیروزی دوباره وی را چقدر می دانید؟

- احتمال همه چیز وجود دارد زیرا عرصه سیاسی، عرصه فرصت ها، خلاقیت و فعالیت است و طبیعی است که یکی از موضوعات مورد بحث در جامعه، انتخابات ریاست جمهوری دهم باشد.

با این وجود، من بر این باورم که نباید محیط و کار شهرداری را تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار داد. با نگاهی به شهرداری های دیگر شهرهای جهان و بنا بر باورها و تجربیات علمی خود من، معتقدم کارکرد شهرداری سیاسی نیست و ما باید به وظیفه اصلی خود که فعالیت های خدماتی، عمرانی و اجتماعی است بپردازیم. با این وجود فکر می کنم، با توجه به ویژگی های شهر تهران، اینکه شهرداری این شهر می تواند مسائل سیاسی را تحت تاثیر قرار دهد، امری طبیعی است.

* برخی تحلیلگران معتقدند که میان اصولگرایان یکپارچگی زیادی دیده نمی شود. ارزیابی شما در این باره چیست؟

- با نگاهی کلی به نظر می رسد رویکرد عموم مردم به عملکرد اصولگرایان مثبت تر بوده است؛ با این وجود رقابت بین نامزدهای اصولگرا و اصلاح طلب بسیار نزدیک خواهد بود؛ هر چند، به نظر من اصولگرایان چند گام از رقبای خود جلوتر هستند.
اگر سیاستمداران و بزرگان اصولگرایان بتوانند در درون خود رقابت جدی تری داشته باشند و با در نظر گرفتن همه جوانب، درست انتخاب کرده و در بیرون با وحدت رویه عمل کنند، شانس پیروزی در انتخابات بعدی را دارند؛ به شرطی که مردم احساس کنند این رقابت در فضایی کاملا باز و آزاد رخ می دهد. همین امر درباره اصلاح طلبان نیز صدق می کند. شاید در برخی انتخابات پیشین، به دلیل افق های روشن، می توانستیم تحلیل های درستی ارائه کنیم اما با وجود نزدیکی به زمان انتخابات دهم، افق های پیش رو چندان روشن نیست.

* برخی تحلیلگران معتقدند با توجه به وضعیت اقتصادی کنونی ایران، اصولگرایان شانس زیادی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ندارند. دیدگاه شما چیست؟

- فکر می کنم به این سئوال شما پیشتر پاسخ داده ام. با این وجود شاید انتقادهایی به عملکرد دولت در حوزه های اقتصادی و حتی برخی عرصه های دیگر وارد باشد که مختص دولت نهم هم نیست و این اشکالات ساختاری در دولت های پیشین و دولت هشتم نیز وجود داشت. به همین دلیل هم در پاسخ به سئوال پیش گفتم که اگر اصولگرایان دقت نکنند و اشکالاتی که دارند را نپذیرفته و آنها را اصلاح نکنند و تصمیم نادرستی بگیرند، فکر می کنم این خطر (احتمال شکست در انتخابات) حتما برای آنها وجود خواهد داشت.

* تغییراتی را در کاخ سفید و آمریکا شاهد هستیم. به نظر شما در ارتباط با روابط ایران و آمریکا، فرصت ها و تهدیدهای رییس جمهوری بعدی چه خواهد بود؟

- با توجه به این که شعار دولت جدید آمریکا تغییر بوده است، این گونه احساس می شود که در عرصه سیاست داخلی این کشور، به ویژه با بحران اقتصادی که با آن مواجه است، باید برای تغییرات اساسی تصمیمگیری شود.

در عرصه سیاست خارجی نیز با در نظر گرفتن همین شعار، دولت آمریکا باید تغییرات جدی را ایجاد کند. من فکر می کنم همه دنیا به ویژه خاورمیانه و کشورهایی که تاثیرگذار هستند از جمله ایران، انتظار دارند این تغییرات را در عمل مشاهده کنند.
اما به باور من این تغییرات نمی تواند با روش های تاکتیکی و کوتاه مدت بروز کند و افکار عمومی در کشورهای منطقه، تغییرات عمیق و جدی را در عملکرد آمریکا انتظار دارند.

به عنوان نمونه، آمریکا پس از انقلاب، همیشه فکر کرده است که می تواند نظام اسلامی را نادیده بگیرد؛ اگر دولت جدید آمریکا در عمل، نظام اسلامی ایران و نقش تاثیرگذار این کشور را در منطقه بپذیرد و ایران نیز درک درست خود از روابط بین الملل را نشان دهد ، چنانچه آمریکا نگاه یکجانبه گرایانه و تحکم آمیز نداشته باشد و با همان تغییراتی که پیشتر گفتم، حاضر باشد به طور عملی با ایران وارد بحث شود، فکر می کنم اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود.

به نظر من در برخی عرصه ها، اگر رقابت جایگزین تقابل شود، شاید بتوان گفت که بخشی از مسائل منطقه ای را می توان حل کرد و این هم به نفع منطقه است و هم به نفع همه مردم دنیا در جهت صلح و امنیت.

* دکتر لاریجانی، رئیس مجلس که از دوستان شماست در مونیخ (همایش امنیت جهانی) سخنرانی داشت. آیا در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو فکر می کنید شما می توانید شخصیت ایجاد کننده "تغییر" در ایران باشید؟

- آقای لاریجانی خود می خواهند تحول ایجاد کنند؟

* خیر . منظورم شما هستید؟

- پیشتر گفتم در عرصه سیاست هر چیزی محتمل است. به هر حال ما در عرصه سیاسی فعال هستیم و اگر هم تغییراتی به وجود آید به نظر من طبیعی است. اما به طور شفاف و روشن بگویم که هنوز در انتخابات پیش رو ریاست جمهوری هیچ جبهه و موضعی نگرفته ام. به همین دلیل می گویم معمولا هر دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا و رقبایی که در این صحنه هستند با دقت شرایط کشور و شرایط بین المللی و نگاههای یکدیگر را رصد می کنند. بنابراین فکر می کنم در هفته های آینده اتفاقات بزرگی در تصمیمگیری ها رخ دهد.

قالیباف باید وارد عرصه انتخابات شود

یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی از اصولگرایان خواست از الگوی انتخاباتی اصلاح طلبان در معرفی کاندیدا استفاده کنند.

فرهاد تجری ، در گفت و گو با خبرنگار«عصرایران » اظهار داشت: اصلاح طلبان الان این رویکرد را در پیش گرفته اند که با حضور کروبی و طرح بحث آمدن یا نیامدن خاتمی و میر حسین موسوی، نظرها را به سمت خود جلب کنند و لذا اصولگرایان هم باید با همه ظرفیت هایی که دارند وارد عرصه شوند و فضا را برای روزهای آینده به نفع خود آماده کنند.

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس "تنوع کاندیداها" در یک جناح  به شرط اینکه در نهایت منجر به "ائتلاف" شود را نقطه قوتی برای آن جناح دانست "چرا که هر کدام از نامزدها پایگاه اجتماعی و طرفدارانی دارد که در نهایت به حمایت از کاندیدای واحد خواهند پرداخت" و افزود: در میان اصولگرایان چهره های متعددی وجود دارند که با اعلام حضور ، می توانند بر وزن جبهه اصولگرایان بیفزایند و در نهایت با یکدیگر به توافق برسند و روی یک نفر اجماع کنند.

وی گفت: در این میان محمد باقر قالیباف که در انتخابات گذشته کاندیدا بوده و بیشترین رأی را در میان نامزدهای اصولگرا پس از احمدی نژاد کسب کرد نیز باید وارد انتخابات شود.
تجری افزود: قالیباف قابلیت هایی دارد که حتی رقیبان اصلاح طلب وی هم منکر آن نیستند. لذا ایشان هم باید در انتخابات حضور یابد اما اینکه در نهایت روی چه کسی اجماع شود موکول به آینده است.
تجری در همین ارتباط از علی اکبر ولایتی، محسن رضایی و حتی حداد عادل و علی لاریجانی نام برد که می توانند وارد عرصه شوند.

این نماینده اصولگرا افزود: البته به نظر می رسد برخی از دوستان و حامیان این افراد به صورت غیر رسمی برخی فعالیت ها را آغاز کرده اند اما بهتر است فعالیت های انتخاباتی به صورت رسمی و آشکار انجام شود تا از مقبولیت هر کدام از این کاندیداها برای جریان اصولگرا استفاده شود.
گفتنی است برخی گزارش ها از آغاز به کار بی سرو صدای ستادهای انتخاباتی محمد باقر قالیباف و حتی انتصاب رؤسای ستادهای انتخاباتی وی در استان ها حکایت دارند.

تجری درباره موضع برخی از حامیان و نزدیکان احمدی نژاد مبنی بر اینکه با وجود وی دیگر نیازی به حضور کاندیدای دیگری از جناح اصول گرا نیست، گفت: این نظر را کارشناسانه و منطقی نمی دانم. چون به ضرر شخص احمدی نژاد و جریان اصول گراست. این درست نیست که ما تنها یک کاندیدا را در مقابل سیبل قرار دهیم که همه هزینه ها و تخریب ها و نقدهای جریان مقابل، متوجه او باشد.

وی ادامه داد: فعلا باید کاندیداهای اصولگرا وارد عرصه شوند و کار خود را بکنند. الان زود است قضاوت کنیم که قرعه فال ائتلاف به نام چه کسی می افتد. باید همه احتمالات را در نظر بگیریم. شاید اصلا خدای نخواسته برای آقای احمدی نژاد کسالتی پیش آمد یا به هر دلیلی انگیزه خود برای کاندیداتوری را از داست داد. آن وقت تکلیف چیست؟ پس منطق حکم می کند که گزینه های دیگری هم داشته باشیم.

قالیباف هشتمین شهردار برتر جهان

شهردار تهران از میان بیش از 800 شهردار جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا در سال 2008 برگزیده و معرفی شد.

سرانجام سایت انتخاب برترین شهردار جهان (www.worldmayor.com ) پس از بررسی های فراوان ، بر مبنای آرای شهروندان فهرست نهایی برترین شهرداران دنیا را منتشر کرد که نام دکتر محمدباقر قالیباف در رده هشتم این فهرست به چشم می خورد.

این سایت در مرحله نخست انتخاب برترین شهردار دنیا از بین بیش از 800 شهردار موفق شهرهای جهان ، نام 50 شهردار برتر را منتشر کرد و مقرر شد تا شهروندان و مردم سراسر دنیا ازطریق رای گیری اینترنتی 11 شهردار منتخب خود را انتخاب کنند . به این ترتیب رای گیری اینترنتی برای انتخاب برنده جایزه شهردار دنیا درسال 2008 ، از ژانویه تا پایان ژوئن سال جاری انجام گرفت و در این مدت بیش از 200 هزار نفر از سراسر جهان آرا و نظرات خود را درباره کسانی که شایسته دریافت جایزه شهردار دنیا بودند را اعلام کردند.

در این رای گیری از فهرست اولیه 50 نفره شهرداران دنیا، 11 نفر که بیشترین آرا را داشتند به فهرست نهایی راه یافتند که محمد باقر قالیباف شهردار تهران نیز یکی از آنها بود.

در ادامه این بررسی مدیران و کارشناسان سایت انتخاب برترین شهردار دنیا با تحقیق بر برنامه ها و عملکرد شهرداران یاد شده و آرای فوق بررسی های خود را آغاز کردند که سرانجام روز گذشته فهرست نهایی برترین شهرداران جهان اعلام شد .

در این فهرست 11 نفره هلن زیله شهردار شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی به عنوان برترین شهردار دنیا معرفی شد.

بنابراین گزارش ترتیب انتخاب برترین شهرداران جهان به شرح زیر است :

1 - هلن زیله، کیپ تاون، آفریقای جنوبی

2- المار لدرگربر، زوریخ، سوئیس

3- لئوپولدو ادواردو لوپز، چاکائو، ونزوئلا

4- فیل گوردون، فینیکس، آمریکا

5- اولریش مالی، نورنبرگ، آلمان

6- خیم نبوت، گوایاکیل، اکوادور

7- ماریدس فرناندو، ماریکینا، فیلیپین

8- محمدباقر قالیباف، تهران، ایران

9- گوران یوهانسون، گوتنبرگ، سوئد

10 - سالوادور گاندارا، ویا نووا، گواتمالا

11- خوزه فوگاکا، پورته آلگره، برزیل

نجفی : متن مذاکرات قالیباف و احمدی نژاد منتشر شود

دود لجبازی دولت با شهرداری تهران به چشم مردم تهران می رود . دولت باید خواست های قانونی شهرداری را بپذیرد. محمد علی نجفی عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان این مطلب به خبرنگار اصلاحات گفت: متاسفانه برداشت ما این است که جلساتی که بین دولت و شهرداری بر گزار شده است ،صرفا تبدیل به یک سری بحث‌‏های تشریفاتی و سیاسی شده و کمتر در مورد مشکلات مردم بحث می شود. در نتیجه گمان نمی کنم بتواند مشکلات مردم را حل کند. وی افزود: مسایلی که در مورد طرح جامع ترافیک تهران در این سلسله جلسات مطرح شده است نمی تواند مشکلی را از مشکلات شهر تهران حل کند و باید در این زمینه فکری کرد . چون طرح جامع ترافیک تهران سال ها است که باید اجرا شود اما هنوز اجرا نشده است. نجفی تصریح کرد: طرح جامع حمل و نقل و ترافیک تهران که به تصویب شورا رسیده مورد قبول اعضا قرار دارد و ما مصرانه خواهان اجرای آن هستیم اما آقای احمدی‌‏نژاد اصرار بر بررسی مجدد این طرح دارند. ما نمی دانیم که چرا این تصمیم از طرف وی و دولت مطبوعش گرفته شده است. به نظر من اگرچه بررسی مجدد طرح جامع می توانست تصمیم خوبی باشد اما مشکلی از تهران حل نمی‌‏کند و بحران ترافیک تهران با چنین راه حل دراز مدتی برطرف نمی‌‏شود. به نظر می رسد به جای این کار ها بهتار است متن مذاکرات و جلسات منتشر شود تا خود مردم قضاوت کنند . وی در ادامه گفت: دود لج بازی‌‏های احمدی نژاد و شهردار تهران به چشم مردم می‌‏رود و دولت باید قبول کند که شهرداری کمک خارج از سیستم در قانون نخواسته و حق قانونی را می‌‏خواهد. نجفی در انتها تاکید کرد : نتیجه این لج بازی‌‏ها بحران آلودگی هوای تهران است که باعث شده تا در هفته هوای پاک، چهار برابر آلودگی‌‏ها را نسبت به سال گذشته داشته باشیم و این امر هم به ضرر مردم تهران است و هم به ضرر دولت احمدی نپاد که با لج بازی خود مقصر اصلی این مسائل است.

دیدار کارپوف با قالیباف

فارس: "آناتولی کارپوف " قهرمان 58 ساله شطرنج جهان با حضور در دفتر شهردار تهران با محمدباقر قالیباف دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

این دیدار با حضور احسان قائم مقام، استاد بزرگ شطرنج و کاپیتان تیم ملی ایران‌، ابراهیم مداحی رئیس فدراسیون شطرنج‌، مهرداد پهلوان‌زاده خزانه‌دار کنفدراسیون شطرنج آسیا و ناصر امانی قائم مقام معاونت مالی و اداری شهرداری تهران برگزار شد.

حمایت‌های شهرداری در ابعاد همگانی و قهرمانی مؤثر بوده است

در ابتدای این دیدار، رئیس فدراسیون شطرنج به ارائه گزارشی مختصر از اقدامات این فدراسیون پرداخت و گفت: شهرداری تهران هم در بعد همگانی و هم در بعد قهرمانی حمایت‌های موثر و مفیدی از شطرنج داشته است.

تغییرات بسیاری را در شهر تهران دیدم

"آناتولی کارپوف " نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایتهای شهردار تهران، تصریح کرد: بار دوم است که به تهران سفر می‌کنم. در فاصله بین این دو سفر تغییرات بسیاری را در شهر تهران از لحاظ راه‌‌ها و فعالیت‌های ساختمانی دیدم.

وی پیشرفت شطرنج در ایران را زیاد ارزیابی کرد و گفت : وجود بازیکنان نوجوان ، آینده درخشانی را برای شطرنج ایران نوید می‌دهد. همان طور که احسان قائم مقامی که هم اکنون در این جایگاه قرار دارد از نوجوانی در شطرنج حضور داشته است.

به گفته کارپوف یکی از ملزومات پیشرفت، داشتن رقابت‌های سطح بالاست تا ورزشکاران در این رقابت‌ها بتوانند قدرت خود را محک بزنند.

به گفته وی رئیس فدراسیون شطرنج روسیه معاون رئیس جمهور و نایب رئیس فدراسیون هم مشاور ارشد اقتصادی رئیس جمهور است و حمایت‌های دولت از شطرنج بسیار زیاد است .

اقدام شهردار تهران بسیار ماندگار است

به گزارش سما، در پایان این دیدار نیز احسان قائم مقامی‌، استاد بزرگ شطرنج به عنوان نماینده جامعه شطرنج از شهردار تهران به خاطر حمایت‌هایی که از این ورزش داشته قدردانی کرد و گفت: این یادگاری که شما به جامعه ورزش ایران تقدیم کردید بسیار ماندگار است. شاید ورزش در ایران آن قدر کارشناسی دیده نشده ولی حضور چنین چهره‌ای در تقابل با یک بازیکن ایرانی که باید مراحل ترقی را طی کند بسیار می تواند اثرگذار باشد.

وی افزود: با حمایت‌های شما تیم ما (فجر شمس آتیه) توانست مقام سوم آسیا را کسب کند و به جام باشگاه‌های جهان در میان 20 تیم برتر دنیا راه یابد.

قالیباف نیز در این دیدار اقدامات شهرداری و حمایت از ورزشکاران و جامعه ورزشی را یک وظیفه دانست و برای همه ورزشکاران آرزوی سلامت و موفقیت کرد.

تخریب شخصیت‌های نظام به نام دفاع از دولت!

به تمسخر گرفتن چهره‌های برجسته و مسئولان نظام و تخریب آنها با این ادعا که همه علیه احمدی‌نژاد بسیج شده‌اند، اگر مصداق شروع زودهنگام فعالیت انتخاباتی آن هم از نوع وقیح آن نیست، پس چیست؟ برخی حامیان دولت از آنجا که خود مدت‌هاست در اندیشه انتخابات ریاست جمهوری آینده هستند، این روزها هر خبر و اتفاقی را از زاویه انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی می‌بینند و تحلیل می‌کنند. به گزارش «فردا» یک هفته نامه چاپ اصفهان که هر هفته در نماز جمعه این شهر به صورت رایگان توزیع می‌شود، اخیراً سفر محمد‌باقر قالیباف شهردار تهران به اصفهان و دیدار وی با مسئولین و نخبگان این شهر، را سوژه کرده و با توصیف داستان گونه یک نشست علمی ـ مدیریتی، آن را در راستای اهداف انتخاباتی قلمداد کرده است! ماجرا از این قرار بوده که پنج‌شنبه سوم بهمن ماه شهردار تهران در نشستی با عنوان "بررسی راهکارهای تحقق فرمان مقام معظم انقلاب درباره پیشرفت و عدالت" که از طرف هیأت رهروان شهدای اصفهان برگزار شده شرکت کرده و با استقبال حاضرین هم مواجه شده است. قالیباف در این برنامه از طرف مرتضی طلایی با عنوان "مدیر موفق و سرباز انقلاب" یاد می‌شود و طی سخنان خود، یکی از مهمترین مشکلات کشور را چالش مدیریتی و تبدیل فرصت‌ها به تهدید می‌داند. اما اینکه قالیباف مدیر موفق و سرباز انقلابی خوانده شده، نشست مذکور با استقبال هیأت، بازاریان و صاحبان سرمایه و مسئولان استان مواجه شده و به مشکل مدیریتی اشاره کرده است، به مذاق نشریه مذکور خوش نیامده و نتیجه‌گیری کرده که برنامه مذکور برنامه‌ای انتخاباتی بوده است! جالب اینکه نویسنده به سخنان مقام معظم رهبری درباره پرهیز از فعالیت‌های زودهنگام انتخاباتی استناد کرده و نوشته است: برگزاری چنین جلساتی چه وجهی دارد و چگونه با صفت ولایتمداری جمع می‌شود؟ این در حالی است که این نشریه باید پاسخگوی این مسأله باشد که چرا برگزاری یک نشست و حضور شهردار تهران در آن را انتخاباتی فرض کرده است؟ با این فرض هر گزینه‌ای که از آنها به عنوان کاندیدای احتمالی یاد می‌شود باید عزلت‌نشینی پیشه کنند؟ این نشریه هفتگی همچنین با بیان اینکه برگزاری چنین نشست‌هایی در روزهای آینده و در سراسر کشور دور از انتظار نیست، از موضعی بالا و از سر خود حق پنداری، نوشته است: بانیان این جلسات که خود را جزو جبهه اصولگرایی و تابع رهبر معظم انقلاب می‌دانند، باید تکلیف خود را با ولایتمداری و اصولگرایی مشخص کنند. ظاهراً برای برخی امر مشتبه شده، که صلاحیت‌دار‌تر از آنها برای اظهار نظر و تعریف چارچوب‌ها و ویژگی‌های اصولگرایی کسی پیدا نمی‌شود. آنها سرنوشت جریان بزرگ اصولگرایی را با فرد و مجموعه خود گره می‌زنند. این مدعیان پیروی از منویات رهبر انقلاب و اصولگرایی آیا برای اقدام اخیر همکاران و همفکران خود در هفته نامه "همت" که بر خلاف نظر و راهنمایی‌های رهبر انقلاب، در شماره اخیر خود به بسیاری از شخصیت‌های نظام توهین کرده است، پاسخی دارند؟ به تمسخر گرفتن چهره‌های برجسته و مسئولان نظام و تخریب آنها با این ادعا که همه علیه احمدی‌نژاد بسیج شده‌اند، اگر مصداق شروع زودهنگام فعالیت انتخاباتی آن هم از نوع وقیح آن نیست، پس چیست؟ اگر این دو اقدام برخی حامیان دولت یکی در اصفهان و دیگری در تهران با انتشار هفته نامه همت کنار یکدیگر گذاشته شود، آیا شایسته این ضرب‌المثل نیست که چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است؟

قالیباف سخنگو ندارد

این مقام آگاه که نخواست نامش فاش شود، گفت: قالیباف سخنگویی ندارد و دیدگاه‌‏های وی درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری تنها توسط خودش بیان می‌‏شود لذا موضع ایشان درباره دولت نهم و مدیریت کشور همان چیزی است که در اصفهان گفته شد. ایلنا: یک منبع نزدیک به شهردار تهران با رد اظهارات علیرضا زاکانی درباره مواضع انتخاباتی قالیباف گفت: مواضع سیاسی قالیباف تنها از سوی خودش اعلام می‌‏شود. وی با رد مشروط بودن نامزدی قالیباف به نامزدی افرادی دیگر گفت: قالیباف از اینکه افرادی تحلیل سیاسی خود را به وی نسبت می‌‏دهند، گلایه‌‏مند است. وی درباره اظهارات علیرضا زاکانی در چهارمین نشست سیاسی اصولگرایان تحول‌‏خواه درباره ارتباط حضور قالیباف در صحنه انتخابات و احتمال نامزدی خاتمی گفت: اظهارات آقای زاکانی مربوط به دیدگاه‌‏های انتخاباتی تشکل خودشان است و نباید به حساب قالیباف گذاشته شود. این مقام آگاه که نخواست نامش فاش شود، همچنین اضافه کرد: قالیباف سخنگویی ندارد و دیدگاه‌‏های وی درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری تنها توسط خودش بیان می‌‏شود لذا موضع ایشان درباره دولت نهم و مدیریت کشور همان چیزی است که در اصفهان گفته شد. علیرضا زاکانی در چهارمین نشست سیاسی «اصول‌گرایان تحول‌خواه» در ارتباط با حضور قالیباف در صحنه نتخابات گفت:«حدود دو ماه پیش من با آقای قالیباف صحبت کردم. ایشان گفتند اگر آقای خاتمی بیاید وارد این عرصه نخواهم شد و استدلال‌شان این بود که نباید در جریان اصول‌گرایی شکاف ایجاد شود و جریان اصولگرایی باید یک ید واحد باشد تا جریان دوم خرداد نتواند به قدرت برسد.» قالیباف دیروز در نشست بررسی راهکارهای تحقق فرمان مقام معظم رهبری که با حضور نخبگان و فرهیختگان اصفهانی برگزار شد، مشکل سوءمدیریت و عدم توجه به دین در مدیریت کشور را مهمترین مشکلات کشور دانست و از نحوه هزینه کردن درآمدهای نفتی انتقاد کرد.

درخواست برخی نمایندگان از قالیباف برای کاندیداتوری

یزدفردا "قالبباف در واکنش به این دعوت گفت فعلا وقت اصلی‌اش را باید برای امور شهر تهران صرف کند اما در عین حال نسبت به آینده کشور حساس است.
ایسنا: معاون پارلمانی شهرداری تهران با اشاره به درخواست جمعی از نمایندگان ادوار مجلس از محمدباقر قالیباف برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: دکتر قالیباف هنوز پاسخی به این دعوت نداده است.

امیر طالبیان در حاشیه‌ی جلسه‌ی علنی امروز در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: این جلسه به درخواست تعداد زیادی از نمایندگان ادوار برگزار شد و در جریان آن نمایندگان از قالیباف خواستند که به طور صریح در مورد حضورش در انتخابات اعلام نظر کند.

وی افزود: قالبباف در واکنش به این دعوت گفت فعلا وقت اصلی‌اش را باید برای امور شهر تهران صرف کند اما در عین حال نسبت به آینده کشور حساس است.

طالبیان گفت: قالیباف در این جلسه قول داد در فرصت مناسب پاسخ این دعوت را بدهد.

قالیباف جدی می‌شود

با طرح احتمال عدم کاندیداتوری سید محمد خاتمی در یک هفته گذشته، فعالیت‌های انتخاباتی هواداران محمدباقر قالیباف شهردار تهران افزایش چشمگیری یافته است.
 قالیباف که در انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم توانست با کسب 4میلیون رأی، دومین کاندیدای اصول‌گرا بعد از محمود احمدی‌نژاد باشد، با توجه به عملکرد دولت نهم به خصوص در بخش اقتصادی، در صورت عدم کاندیداتوری سید محمد خاتمی یکی از گزینه‌های جدی است.

وی که در یک ماهه اخیر انتقادات صریح خود را از عملکرد دولت نهم تشدید کرده است، پیش از این اظهار کرده بود با کاندیداتوری سید محمد خاتمی وی وارد عرصه انتخابات نخواهد شد، اما با بروز احتمال عدم حضور خاتمی، زمینه کاندیداتوری قالیباف جدی شده و هواداران او فعالیت‌هایی را نیز آغاز کرده‌اند.

هواداران قالیباف معتقدند به دلیل عملکرد مناسب قالیباف در شهرداری تهران و تعامل وی با اصلاح‌طلبان،‌ در صورت عدم کاندیداتوری خاتمی و موسوی، بخش قابل توجهی از اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری از قالیباف حمایت خواهند کرد، این گروه از حمایت گروه 4نفره اصلاح‌طلبان در شورای شهر از قالیباف، را به عنوان نمونه‌ای از تعامل اصلاح‌طلبان با شهردار تهران یاد می‌کنند.

از سوی دیگر حمایت اصول‌گرایان منتقد دولت و بخش‌هایی از ایثارگران بدنه بسیج و سپاه نیز موجب افزایش شانس قالیباف در رقابت با دکتر احمدی‌نژاد خواهد شد.

بهره‌برداری از تونل رسالت و برج میلاد در دو سال گذشته و تکمیل تونل توحید و برخی پروژه‌های مهم شهرداری نظیر بزرگراه صیاد شیرازی و بزرگراه امام علی (ع) در ماه‌های آینده، کارنامه محمدباقر قالیباف را در مقایسه با دوران شهرداری یک دهه اخیر تهران چشمگیرتر کرده است.

در صورت عدم کاندیداتوری سید محمد خاتمی و میرحسین موسوی در صورت دو مرحله‌ای شدن انتخابات، امکان راهیابی محمدباقر قالیباف و محمود احمدی‌نژاد به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری بیش از سایر گزینه‌ها به نظر می‌رسد و در این شرایط در مرحله دوم انتخابات حتی در صورت کمتر بودن آرای قالیباف نسبت به احمدی‌نژاد در دور اول، احتمال ریاست جمهوری قالیباف جدی به نظر می‌رسد.

قالیباف: به برکت امام و شهدا عزت و شرف به میهن بازگشت

شهردار تهران گفت: اگر امروز بانوان در عرصه های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نقش پیدا کرده اند به برکت امام (ره) و شهدای گرانقدر کشور است. 

دکتر محمدباقر قالیباف صبح امروز بعد از نواختن زنگ انقلاب در مدرسه رفاه (محل دیدار امام خمینی (ره) با مردم ایران) ضمن تبریک آغاز دهه فجر و خشنودی از حضور در این مکان به یاد ماندنی، اظهارکرد: خداوند بزرگ را شاکریم که این منت را بر سر یکایاک ما نهاد و عمر ما را در این مقطع از تاریخ قرار داد که در سایه نظام اسلامی زندگی کنیم و این برکت و افتخار به خاطر تلاشها و مجاهدتهای بزرگ مردی است که جز به خدا نیندیشید، جز برای او کلامی نگفت و جز در راه او گامی برنداشت.

وی با بیان اینکه به برکت امام خمینی(ره) و شهدا عزت و شرف به میهن اسلامی بازگشت، مدرسه رفاه را مکانی تاثیرگذار در تداوم انقلاب اسلامی دانست و افزود: این مکان و مجموعه بنیانگذاران بزرگ آن چون شهیدان بهشتی، باهنر و رجایی حدود شش دهه قبل آن را پایه گذاری کردند و خود نیز از پیشگامان انقلاب اسلامی بودند.

شهردار تهران ادامه داد: قبل از انقلاب زنان کمترین نقش را در فعالیتهای اجتماعی، سیاسی و... ایفا می کردند اما با پیروزی انقلاب و استقلال کشور زنان در تولید علم و معرفت نقش اساسی ایفا کردند.

قالیباف ضمن آرزوی موفقیت برای مسئولان مدرسه رفاه که تربیت نسل جوان را مبتنی بر نگاه انقلاب و امام خمینی(ره) به عهده دارند افزود: امیدوارم بتوانیم راه امام و شهدا را تحت رهبری مقام معظم رهبری ادامه داده و این انقلاب را به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل کنیم.

بر این اساس شهردار تهران در ادامه از محل اقامت امام خمینی (ره) در مدرسه رفاه بازدید کرد.

قالیباف به رئیس جمهور چه گفت؟

شهردار تهران در جمع شهروندان منطقه ‌١٤ گفت: در جلسه‏ای که با رییس جمهور داشتم به ایشان گفتم اگر دولت اعتبارات را تامین کند، خود را مکلف می‏دانیم که سالی ‌٣٠ کیلومتر مترو در شهر تهران احداث کنیم، به‏ طوری که در پنج سال ‌١٥٧ کیلومتر مترو در تهران احداث شود.

 دکتر محمد باقر قالیباف که در مسجد امام علی بن‏ الحسین (ع) در منطقه ‌١٤ سخن می‏گفت، افزود: در این جلسه با عدد و رقم ثابت کردیم و در مقابل افکار عمومی نیز این قول را می‏دهیم.

وی ادامه داد : در ‌٢٣ سال گذشته سالانه به طور متوسط دو کیلومتر مترو در تهران احداث شده که ما از سال ‌٨٥ برنامه‏ریزی کردیم که سالی ‌١٥ کیلومتر خط مترو احداث کنیم.

قالیباف با بیان این که ریل‏گذاری خط چهار متروی تهران از میدان کلاهدوز تا میدان آزادی به اتمام رسیده است، تصریح کرد: تا قبل از پایان سال جاری این خط مترو از میدان شهدا تا میدان انقلاب به اتمام می‏رسد و در سال آینده نیز از میدان آزادی تا میدان شهید کلاهدوز تکمیل می‏شود.

وی در ادامه از افتتاح تونل توحید در زمان‏بندی خود خبر داد و گفت: احداث تونل رسالت که نصف تونل توحید است ‌١١ سال به طول انجامید اما پروژه تونل توحید ‌٢٨٦ روز دیگر به بهره‏برداری می‏رسد.

شهردار تهران از پروژه بزرگراه امام علی (ع) به عنوان یکی از دغدغه‏های همیشگی پایتخت یاد کرد و گفت: طرح و اعتبار این پروژه قطعی شده و کار این پروژه آغاز شده، اما این پروژه به عنوان یکی از اولویت‏های سال آینده است و از ابتدای سال ‌٨٨ کار را به‏ گونه‌ای پیش می‏بریم که تا پایان سال از آب و گل درآید.

به گفته قالیباف، کار در موضوع بافت فرسوده بسیار سخت، پرزحمت و پرهزینه است که حتما کمک‏های ملی، دولت و همراهی مردم را می‏طلبد.

شهردار تهران درباره پروژه میدان شهید کلاهدوز نیز گفت: از سال ‌٦٨ که به تهران آمدم می‏گفتند پروژه شهید کلاهدوز تا دو سال دیگر به اتمام می‌رسد و من هرگز فکرش را نمی‏کردم که خودم روزی در مسند شهرداری این پروژه را دنبال کنم.

وی در ادامه همراهی و همکاری شهروندان در اجرای پروژه‏ها را بسیار مهم دانست و گفت: روزی که خط دو اتوبوس‏های تندرو در حال احداث بود، در آن منطقه ترافیک ایجاد شده بود و مردم اعتراضاتی را داشتند که با راه‏اندازی این خط تمام مشکلات برطرف شد و یا روزی که قصد داشتیم خیابان ‌١٥ خرداد را به پیاده ‏راه تبدیل کنیم، در آن خیابان بیش از ‌٥/١ میلیون نفر روزانه رفت و آمد می‏کردند که ما اولویت رفت و آمد را به مردم دادیم. در روز نخست همه سختگیری می‏کردند اما پس از اجرای پروژه همه از شهرداری تشکر کردند.

قالیباف ادامه داد: هم اکنون در ایجاد خط سه اتوبوس‏های تندرو در افسریه هم نیاز به همکاری شهروندان داریم. پس از اجرای طرح و از بین بردن رفیوژهای وسط از اتوبوس‏های جدید در این خط استفاده می‏کنیم.

وی از احداث اتوبان جدید از گردنه تنباکوچی به عنوان یکی دیگر از پروژه‏های شهر تهران یاد کرد و افزود: با احداث این اتوبان جدید اجازه تردد کامیون‏ها در اتوبان بسیج را نمی‏دهیم و همه را به اتوبان جدید منتقل می‏کنیم.

به گفته شهردار تهران، براساس آمارهای موجود حجم آسفالت ریخته شده در کوچه‏ها و خیابان‌ها نسبت به گذشته قابل قیاس نیست.

وی با بیان این که همه مشکلات شهر را می‏شناسیم، گفت: در حوزه‏های مختلف عمرانی، خدمات شهری، فضای سبز، فرهنگی، تربیتی، آموزشی و توجه به مسایل دینی و مساجد اقدامات خوبی در سطح تهران انجام شده است.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود در جمع شهروندان منطقه ‌١٤ ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت: انقلاب ما ریشه در نهضت حسینی و فرهنگ عاشورایی دارد و انقلاب در این مقطع از تاریخ و زمان ما را از ظلمات به سمت نور هدایت کرد.

به گفته قالیباف، انقلاب اسلامی انصافاا باعث احیای مجدد اسلام شد و استقلال، آزادی و عزت را برای کشور به ارمغان آورد.

وی ادامه داد: رزمندگان و نیروهای مردمی که مظلومانه در دوران دفاع مقدس جنگیدند و به شهادت رسیدند، در حین این که به کمک الهی و پیروزی اطمینان داشتند هیچ‏گاه فکر نمی‌کردند انقلاب و نظام ما در این اوج قدرت قرار گیرد و چنین امنیتی داشته باشد.

قالیباف با اشاره به پیروزی مردم لبنان و غزه بر رژیم صهیونیستی گفت: این‌ها همه از تفکر امام (ره)، انقلاب، فرهنگ عاشورایی و دفاع مقدس است.

وی تاکید کرد: هر کس که امروز دغدغه امام(ره)، شهدا، انقلاب و دین را دارد و خود را سرباز مخلص نظام می‏داند باید کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برساند.

شهردار تهران در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از مهم‌ترین شعارهای ما در دوران انقلاب محرومیت‏زدایی، توجه به مناطق محروم و اقشار آسیب‏پذیر و مستضعف بوده که باید این شعارها را تحقق دهیم و ضعف‏‏ها را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: ما در شهرداری با همان روحیه دوران دفاع مقدس کار می‏کنیم و به حرف‏های حاشیه‏ای گوش نمی‏کنیم. چون برخی مواقع حرف‏هایی می‏شنویم که از خود بیزار می‏شویم. می‏گوییم ما انقلاب نکرده‏ایم تا کارمان تهمت زدن، غیبت کردن و دروغ گفتن شود.

به گفته قالیباف، امروز باید در عرصه‏های اقتصادی و اجتماعی پاسخ روشنی برای جوانانی داشته باشیم که ‌٣٠ سال قبل و در دوران دفاع مقدس و انقلاب نبودند و امروز می‏خواهند شاخص‏های کشور را با دنیا مقایسه کنند.

وی افزود: اگر ما برای این جوانان پاسخ روشن داشته باشیم این‌ها مجموعه اسلام و نظام را با آغوش باز می‏پذیرند و می‏توانند این پرچم را به نسل‏های بعدی منتقل کنند.

مطهری: با قالیباف هم گفتگو می‌کنم

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر این نکته که بسیاری از اصولگرایان به دنبال کاندیدای دیگری به غیر از احمدی‌نژاد برای انتخابات دهم ریاست‌جمهوری هستند به خبرنگار پارلمانی آفتاب گفت: «مذاکرات و گفتگوهای، حول طرح پیشنهادی‌ام ادامه دارد و ما همچنان منتظر نتیجه این مذاکرات هستیم».

 مطهری با تاکید به اینکه ما منتظریم به یک نقطه روشنی در این زمینه برسیم و پس از آن اعلام عمومی کنیم در عین حال تاکید کرد که برخلاف برخی گفته‌ها اصولگرایان منتقد دولت دچار بی‌برنامگی نیستند.

 نماینده تهران در مجلس درباره مراحل پیگیری طرح پیشنهادی‌اش برای انتخابات توضیح داد: «بنده با آقای ولایتی در این زمینه صحبت کردم و ایشان مخالفتی با این طرح ندارند اما طبیعتا فعلاً در انتظار یک توافق و اجماع هستند».

 مطهری همچنین از رایزنی و مذاکراتش با برخی افراد موثر اصولگرا در این زمینه خبر داد و گفت: «در مجموع از این طرح استقبال شده است و ما فعلا منتظر شرایط انتخابات و مشخص شدن کاندیدایی که به صحنه می‌آیند هستیم تا بر این اساس تصمیم بگیریم».

 وی با اشاره به دو نظریه موجود در جریان اصولگرا درباره نحوه حضور این جریان در انتخابات گفت:‌ «برخی در طیف‌ اصولگرا معتقدند که در نهایت باید کاندیدایی مستقل به غیر از آقای احمدی‌نژاد را معرفی کنیم اما برخی بر این باورند که باید پشت‌سر احمدی‌نژاد ایستاد».

 مطهری در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون در مورد طرح پیشنهادی‌اش با محمدباقر قالیباف هم صحبت کرده است گفت: «تا الان شخصاً با آقای قالیباف صحبتی در این زمینه نکرده‌ام اما قطعا بزودی این موضوع را با ایشان مطرح می‌کنم».

قالیباف: از روند جلسات با دولت راضی نیستم

شهردار تهران در خصوص عدم حضور در آخرین جلسه مشترک دولت و شهرداری گفت : من جلسه مهمتری داشتم ، و باید در آن حضور پیدا می کردم . موضوع را به اطلاع دوستان هم رساندم و نرفتن من به معنی اعتراض به جلسه نیست اما صادقانه می گویم که خیلی از روند جلسات راضی نیستم.
محمد باقرقالیباف صبح امروز در مراسم افتتاح و بهره برداری از 57 پروژه شهرداری منطقه 14 در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت : وقتی جلساتی در این سطح تشکیل می شود و به دلیل کمبود وقت نمی توان چنین جلساتی را زیاد تشکیل داد ، باید زودتر تصمیم گیری شود و تصمیماتی هم که گرفته می شود باید برای شهر کارساز و موثر باشد.
وی افزود : به هرحال مشکلات شهر در زمینه حمل و نقل عمومی دقیقا مشخص و روشن است که باید در خصوص آنها تصمیم گیری شود اما متاسفانه تصمیم قطعی در این زمینه گرفته نشده است.
قالیباف در ادامه در پاسخ به خبرنگاری که گفت تا کنون ما خروجی از این جلسات ندیدیم ، تصریح کرد : من هم تاکنون خروجی مشخصی ندیده ام . بحث آنها این است که ابتدا طرح جامع باید به تصویب رسد که این کار در حال انجام است اما طرح جامع در حال حاضر مشکلی را از حمل و نقل ترافیک تهران حل نمی کند .
به گفته قالیباف ما باید مدیریت ترافیکی واحدی داشته باشیم و در حوزه های انتظاماتی و قوانین باید تصمیم گرفته شود.
شهردار تهران در ادامه تاکید کرد : وقتی به شهروندان می گوییم به خاطر ترافیک با ماشین شخصی از خانه خارج نشوند باید شرایط به گونه ای باشد که وقتی از خانه خارج می شوند با 300 متر پیاده روی به شرق و غرب و یا شمال و جنوب به ایستگاه حمل و نقل عمومی برسند . من نیز تاکسی را به عنوان حمل و نقل عمومی قلمداد نمی کنم زیرا خیلی ها در جامعه ما توان استفاده از تاکسی و تاکسی تلفنی را ندارند و باید امکانی فراهم شود که شهروندان از مترو و اتوبوس استفاده کنند.
وی در ادامه گفت : دوستان از ما سوال کردند که شهرداری برای اداره شهر طرح مشخصی دارد ، ما نیز طرح خود را ارائه دادیم و هر وقت دوستان تصمیم بگیرند و نیازهای مشخص را برطرف کنند آلودگی هوا و ترافیک تهران در طول یک دوره 4 ساله قابل قبول خواهد شد.
قالیباف معتقد است اینکه مردم مسیری را روزی در 20 دقیقه و روزی دیگر در 2 ساعت طی می کنند نشان می دهد سیستم حمل و نقل ترافیک دچار مشکل است این درحالی است که اگر 20 دقیقه به 30 دقیقه افزایش یابد این امر قابل قبول است اما اگر 20 دقیقه تبدیل به 2 ساعت شود به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
شهردار تهران در ادامه به افتتاح 57 پروژه مختلف در منطقه 14 اشاره کرد و گفت : منطقه 14 به خاطر تراکم جمعیت و نیازمندی های موجود باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی افزود : علاوه بر این پروژه ها تعدادی پروژه مهم دیگر هم در دستور کار داریم که از آن جمله می توان به پروژه بزرگراه امام علی (ع) ، خط مترو در خیابان پیروزی ، میدان شهید کلاهدوز ، زیر گذر امیر کبیر و ادامه آن تا بزرگراه امام علی (ع) و بافت های فرسوده اشاره کرد.
شهردار تهران در ادامه گفت : از میدان بسیج خط تندرویی به میدان آزادی احداث شده که در روزهای اول به دلیل اینکه دو لاین خیابان را ماشین های شخصی پارک می کردند ترافیک وجود داشت اما با گذشت زمان همه دیدند که مشکلات ترافیکی آنجا حل شد.
وی ادامه داد : هم اکنون در حال راه اندازی خط 3 اتوبوس های تندرو از میدان بسیج تا رسالت هستیم که بخشی از آن راه اندازی شده و بخشی هم در حال اصلاح هندسی است که طبیعتا ترافیکی در آن نقطه ایجاد شده که دستور سه شیفت شدن کار عمرانی آنجا را داده ایم.
شهردار تهران افزود: اگر محل اتوبوس ها از بقیه سیستم حمل و نقل جدا شود و رفیوژ میان نیز جمع آوری شود از هر طرف 5/3 متر در اختیار اتوبوس ها قرار می گیرد که اگر شهروندان این 10 روز را تحمل کنند مشکلات حل می شود.
وی ادامه داد : همچنین در حال احداث یک دسترسی بزرگراهی برای اتصال گردنه تنباکوچی به میدان شهید کلاهدوز هستیم که تاکنون حدود 5/3 کیلومتر آن احداث شده و با تکمیل آن دیگر اجازه نمی دهیم خودروهای سنگین و کامیون ها از بزرگراه بسیج تردد کنند.
شهردار تهران پیشاپیش از همه شهروندان این منطقه که مشکلاتی را تحمل می کنند عذرخواهی کرد.
قالیباف همچنین در پاسخ به خبرنگاری که در خصوص موش ها در سطح شهر سوال پرسید گفت : شهر 10 میلیونی که سیستم فاضلاب ندارد دچار چنین معضلاتی می شود همه فعالیت هایی هم که انجام می گیرد مقطعی و کوتاه مدت است.
وی با بیان اینکه تنها با کشتن موش ها مشکلی حل نمی شود گفت : باید در خصوص بهبود مسایل بهداشتی اقدامات اساسی انجام شود.
به گفته وی واقعا از نظر جمع آوری زباله و رعایت بهداشت در این حوزه وضعیت نسبت به سال های گذشته بهتر شده است.
قالیباف خاطر نشان کرد: برخی از مردم منطقه 14 به دلیل کنده کاری ها و اینکه توان پرداخت حق انشعاب را ندارند گله دارند ما نیز با شرکت آب و فاضلاب همکاری کردیم و تاکنون 70 درصد این منطقه مشکل سیستم فاضلابش حل شده است.