سخنگوی شورای شهر تهران گفت: برخی تصمیم گیریها در شهر ری گرفته شده که در مورد آن مشورتی با شورا نشده است. باید مشخص شود با چه استدلالی ما را از نمایندگی مردم شهر ری خلع کرده اند.
خسرو دانشجو در جلسه روز سه شنبه شورای شهر تهران با اشاره به موضوع جدایی ری از پاییتخت، گفت: مسئولانی که بر جدایی ری از پایتخت تاکید دارند مدعی قانونی بودن این حرکت هستند اما قوانین بسیاری در زمینه مدیریت شهری و جود دارد که تاکنون اجرایی نشده است.
وی با اشاره به لزوم بررسی های کارشناسی در این رابطه گفت: بسیاری از این تصمیم گیری ها نیاز به ورود شورای شهر داشت اما نمی دانم بر چه اساسی ما را از نمایندگی حذف کرده وخود تصمیم گیری می کنند در حالی که درآخرین انتخابات شوراها ما به عنوان نمایندگان شهرری رای آورده ایم. برای این حرکت نیاز است پس از کار کارشناسی مقدمات حقوقی و قانونی نیز لحاظ شود.
در ادامه این جلسه طرح دو فوریتی استمرار خدمات شهری و تصریح فعالیت های عمرانی در منطقه ری با امضای 14 تن از اعضای شورا مطرح شد که علیرضا دبیر با اشاره به جزئیات دو فوریت گفت: بر اساس قوانین، اعضای شورای شهر منتخبان مردم ری هستند و تلاش می کنند بهترین خدمات را در حوزه مدیریت شهری به مردم ارائه کنند.
وی تاکید کرد: باید گزارش عملکرد شهری بر اساس مصوبه بودجه شهرداری در سال 91 ارائه وبه شورا نیز گزارش شود.
فرصت خواهی شورا از دولت برای اجرا جدایی ری از پاییتخت
مرتضی طلایی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی با بیان اینکه این طرح موضع شورای شهر را در جدایی ری از تهران مشخص می کند، گفت: شورا این درخواست را دارد که در فضای کارشناسی به تصمیم منطقی در این زمینه برسد. وی از مجلس خواست قانونی را که منشا این مشکل است اصلاح کنند، همچنین فضای رسانه ای نیز به سمتی نرود که افکار عمومی را دچار تشویش و نگرانی کند.
حبیب کاشانی عضو دیگر شورای شهر نیز با اشاره به نگرانی هایی که در مردم ری به خاطر برخی اظهارنظرها بودجود آمده بود، افزود: مردم با اظهار نظرهای روزانه مسئولان دچار نگرانی و آسیب شده اند، به طور مثال بسیاری از آنها جواز ساخت گرفته اند اما نمی دانند براساس این مجوز می توانند ساخت و ساز کنند یا نه و نمی دانند تجهیز خدماتی مانند مترو، شرکت واحد و فضای سبز چه می شود که ما با این طرح نگرانی را در میان مردم کاهش می دهیم.
در پایان دو فوریت این طرح به تصویب رسید.